Kado voor geliefde

geliefde kadoEen kado voor geliefde is altijd erg lastig. Je wilt met iets origineels komen waar je iemand echt blij mee maakt. Online kan je gelukkig wat inspiratie vinden, maar het is vooral belangrijk goed te kijken welk kado voor geliefde echt bij iemand past. Als een kado voor geliefde echt bij iemand past, dan heb je vaak al snel een geslaagd kado te pakken. Je kunt een kado voor geliefde online uitzoeken of inspiratie opdoen op deze website.

Een geliefde is vaak dol op tijd met een ander. Je kunt zo als verliefd stelletje verschillende leuke dingen doen. Het gaat hierbij vooral om de romantiek. Het is bijvoorbeeld leuk om een kado voor geliefde geheim te houden. Kom met een waardebon naar een verjaardag en vraag een geliefde een bepaalde datum of weekend vrij te houden. Vraag je geliefde om wat benodigde spullen mee te nemen voor een overnachting en meer niet. Regel vervolgens een overnachting in een romantische stad zoals Parijs of London. Je zult direct merken dat een kado voor geliefde een succes is als je de verassing ziet. Voor je het weet slenter je samen romantisch door een stad en is je geliefde je eeuwig dankbaar.

Een kado voor geliefde in de vorm van een weekend weg is natuurlijk romantisch. Alleen moet je hier natuurlijk wel aardig wat budget voor hebben. Je kunt hetzelfde doen alleen dan met een romantisch diner in een lokaal restaurant. Of wat dacht je van een dagje pretpark? Het is een leuk kado voor geliefde waarbij je heerlijk samen kan zijn. Dit is vaak erg belangrijk en het maakt een kado extra origineel.

Een kado voor geliefde kan ook in de vorm van een sieraad. Het fijne van een sieraad is dat je het zo duur kan maken als je zelf wil. Het gaat tenslotte om een symbool van de liefde. Vrouwen worden vaak erg gelukkig van een ring of mooie armband. Mannen zijn vaak blij met een horloge. Eventueel kan je dit sieraad laten graveren met een datum en je eigen naam. Dit is een romantisch kado voor geliefde, waarbij je laat zien hoeveel je van iemand houdt. Een gsm met kado is ook een optie.

Het is misschien niet heel origineel, maar een kado voor geliefde in de vorm van een parfum kan erg populair zijn. Misschien is er een speciaal luchtje dat niet goedkoop is, maar iemand toch graag wil hebben. Denk bijvoorbeeld aan een echt Chanel luchtje. De prijs van dit luchtje is hoog, maar als verassing is dit een prachtig kado voor geliefde.

Als laatste is er nog het gepersonaliseerde kado. Dit kado is verkrijgbaar in heel veel verschillende vormen. Je kunt elkaars namen erop zetten of op een andere manier personaliseren. Denk aan een kussen met een foto van jullie beide erop. Of een armband met foto’s van jullie erin verwerkt. Een ander leuk kado voor geliefde is een plexiglas foto met jullie erop. Dit schilderij kan vervolgens in een slaapkamer of woonkamer gehangen worden. Het is origineel en je kan er samen nog lang van genieten.

Advertenties